WordPress website

WordPress website laten maken?

Wil jij een WordPress website laten maken? Eén die bij jou en jouw bedrijf past? Of heb je al een website, maar past die niet meer bij jou? Of ben je al zelf begonnen aan je site, maar hij komt maar niet af? Ben je bereid om alles uit handen te geven, zodat je een website krijgt die voor JOU werkt?

Zo ja, laat mij dan jouw website bouwen!

Zou je het fijn vinden om zelf ook wat aanpassingen door te kunnen voeren op je site? Dat kan natuurlijk ook!

Ik begrijp dat wel. Je wilt wat simpele dingen veranderen op je site, zodat je niet voor ieder wissewasje mij hoeft in te schakelen. Geen probleem! Je krijgt van mij een korte instructie, zodat je dat ook kunt. Fijn toch?!

mobile-devices-2017980_1280

WordPress website laten maken?

Wil jij ook een WordPress website laten maken die goed gevonden wordt in Google? Die eenvoudig zelf te beheren is en uitstekend werkt op alle mobiele apparaten?  Wil jij een website die bij jouw bedrijf past en die klanten oplevert? Vraag dan een offerte aan! 

ONE PAGE WEBSITE

Een eenvoudige website waar jouw producten/diensten overzichtelijk op staan vermeld. Dit is een goedkope optie voor als je wel online zichtbaar wilt zijn.

 • een online visitekaartje
 • overzicht diensten/producten
 • persoonlijk maar lekker simpel

BASIS WEBSITE

Website met menu en diverse onderliggende pagina’s (max. 10) en mogelijke uitbreidingen.

 • een website om meer leads te trekken
 • overzicht van diensten/producten
 • geheel op maat met jouw huisstijl
 • vindbaar op Google

Wat zit er er allemaal bij?

Een WordPress-website die past bij jou, jouw bedrijf en geheel in jouw huisstijl.

Snelle service.

Jouw nieuwe website is na oplevering helemaal AVG-proof. 

Je licenties worden elk jaar vernieuwd. (Het eerste jaar is inbegrepen in de prijs, daarna is dit € 165 excl BTW p/jaar.)

1 privésessie van 3 uur (locatie in overleg), zodat je gemakkelijk zelf aan de slag kunt **

Een uitgebreid intakegesprek om de wensen helder te krijgen (locatie in overleg)

Ik zet jouw website live voor je

** instructie over teksten op pagina's plaatsen/aanpassen, aanpassen van blogberichten, plaatsen/wijzigen van afbeeldingen.

Ik kan je geen webhosting aanbieden. Wél kan ik je adviseren bij het kiezen van een andere betaalbare hostingpartij voor jouw website.

Hosting advies

Ben je op zoek naar een goede hostingpartij? Ik ga deze zelf niet voor je regelen. Waarom? Ik vind het belangrijk dat jij ook hierover 100% baas blijft. Maar ik kan je uiteraard wel adviseren! Ik werk graag met Vimexx en ben daar heel tevreden over. Je kunt bij hen ook jouw domeinnaam laten registreren en ze verzorgen de hosting voor jouw website of online leeromgeving. Nee, ik heb geen aandelen hierin, maar vind het wel belangrijk dat jij ook bij een goede hostingpartij zit, waar de support en service ook goed is. Dat gun ik jou.

Hoe gaan we aan de slag?

 • Je krijgt een uitgebreide vragenlijst die ik als uitgangspunt hanteer voor het intakegesprek
 • Jij levert binnen één week na de opdrachtovereenkomst alle foto's, logo, tekst en eventueel ander materiaal aan
 • Ik ga dan aan de slag met het neerzetten van een eerste opzet
 • Na de eerste opzet kun je binnen één week reageren
 • Vervolgens bouw ik de gehele site en krijg je twee correctierondes
 • Na deze correctieronden worden kosten in rekening gebracht voor evt. extra uit te voeren correcties.  Dit gaat op uurtarief
 • Na oplevering van de website ben je voor 100% baas over je eigen website!
 • Betaling: 50% vooraf en 50% bij het verhuizen van de site naar jouw domeinnaam/hostingpartij
notebook-886532_1920

Wil je een uitgebreidere website, dus meer pagina's, dan kun je beter contact met me opnemen, zodat we kort kunnen bespreken wat je allemaal wilt wat jouw website voor jou doet en wat er op moet komen staan. Als jij geen helder beeld hebt, is het voor mij vrij lastig om een website te maken. Natuurlijk adviseer ik je en als je er voor open staat, geef ik je ideeën wat er (nog meer) mogelijk is. Voor mij is het de uitdaging om datgene wat jij voor ogen hebt, ook visueel te maken op jouw website. Dus....let's go for it! 

Benieuwd naar de websites gebouwd door Just No Worries!?

Hier een sneak peek

Samengevat

Je kunt door mij een goede en complete website laten maken, tegen aantrekkelijke prijzen. De software die ik gebruik biedt heel veel mogelijkheden om jouw website perfect af te stemmen op jouw bedrijf en behoeften. Bovendien kun je zonder meerprijs een website laten maken die er op elk scherm goed uitziet.

Klinkt dat mooi? Of juist interessant voor jou? Neem contact met me op via de chat of via onderstaande knop, dan bespreken we de mogelijkheden. Ik hoor graag wat ik voor je kan doen. Vragen staat vrij tenslotte!

 

Klanten in heel Nederland die een website laten maken door deze Virtueel Professional in Webdesign; Just No Worries!

Mijn klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als; Sittard, Oosterbeek, Rotterdam, Breda, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Raalte, Wolvega, Dongen, Gilze, Rijen, Utrecht, Bunschoten-Spakenburg komen veel van mijn klanten.