WordPress website laten maken

Wil jij een WordPress website laten maken?

Je website is een belangrijk knooppunt binnen je (online) business. Het kan je voornaamste bron van inkomsten zijn, maar ook enkel een online visitekaartje of een grote verkoopmachine. Je website is jouw thuisbasis, jouw online plekje op het internet en het digitale fundament van jouw onderneming. Het is vanzelfsprekend dat je website professioneel moet zijn, SEO technisch in orde, goed beveiligd, afgestemd op mobiele gebruikers en desktop gebruikers en dat zowel jouw persoonlijke als zakelijke doelen worden behartigd door middel van je website.

Vragenuurtje Chantal van Mook

First things first

Laten we eerst kennismaken...

Alles begint met het kennismaken. Deze kennismaking zal plaats vinden via telefoon of via Zoom. Wat zoek jij en hoe kan ik jou hiermee het beste helpen om het resultaat uit je dromen te bereiken? Is er een klik tussen ons? Wat kun jij verwachten als je met mij gaat samenwerken? Op basis van dit gesprek ontvang je een persoonlijke offerte.

Werkwijze

Chantal houdt van een transparante en langdurige samenwerking met haar klanten. Bekijk haar werkproces.

1. Inventarisatie

Nadat je de offerte ondertekent hebt, ontvang je een uitgebreide vragenlijst m.b.t. de sfeer/structuur/inhoud voor de website. Ook wordt er een planning gemaakt en overleggen we wanneer je jouw website live wilt hebben.

4. Oplevering

Ik voer de laatste testen uit en zet de website live. Hierna ontvang jij een digitale handleiding, zodat je weet hoe je content kunt aanpassen/toevoegen.

2. Bouw website

Jij levert alle spullen aan; logo, huisstijl, foto's en teksten. Hierna ga ik aan de slag met het opzetten van een eerste opzet voor jouw website. Als het ontwerp gereed is, krijg jij een link naar een testomgeving en vanaf dat moment kun jij online meekijken. 

5. Service en onderhoud

Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om WordPress, het theme en de plugins regelmatig te updaten. Dit kun je zelf doen, maar je kunt ook een service- en onderhoudscontract afsluiten, zodat ik het voor je doe. 

3. Correctie en testen

Jij geeft feedback op het ontwerp. Ik pas het aan en voegt nieuwe content toe. Vervolgens komen er nog twee correctierondes. Samen realiseren we in gemiddeld 6 weken de digitale thuisbasis van jouw bedrijf.

De mogelijkheden voor jouw website

JE WEBSITE ALS VISITEKAARTJE *

€ 450,= excl. BTW
 • WordPress als CMS
 • op basis van template
 • ontwerp dat aansluit bij jouw logo en huisstijl
 • met menu en onderliggende pagina's (max 5)
  evt. met blog of nieuwsrubriek
 • een veilige en betrouwbare website
 • volledig responsive (goed leesbaar op mobiel/tablet)
 • vindbaar voor zoekmachines
 • na oplevering van je nieuwe website krijg je toegang tot mijn (gratis) digitale handleiding waarin je leert hoe je zelfstandig je website kunt aanpassen
 • 1 jaar licenties
 • excl. hosting

BASIS website

vanaf € 750,= excl. BTW
 • WordPress als CMS
 • ontwerp dat aansluit bij jouw logo en huisstijl
 • met menu en onderliggende pagina's (max 10)
 • een veilige en betrouwbare website
 • volledig responsive (goed leesbaar op mobiel en tablet)
 • vindbaar voor zoekmachines
 • na oplevering van je nieuwe website krijg je toegang tot mijn (gratis) digitale handleiding waarin je leert hoe je zelfstandig je website kunt aanpassen
 • 1 jaar licenties
 • excl. hosting

* kan later eenvoudig uitgebreid worden naar een basis of maatwerk website. Je kunt dan met een laag budget beginnen en na verloop van tijd de site uitbouwen

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.
Betaling vooraf.

BASIS WEBSITE MET GOEDE TEKSTEN

vanaf € 1.380,= excl. BTW *

Deze is gelijk aan de Basis website  bestaande uit max. 5 pagina’s, maar met een extraatje!

Hik jij aan tegen het bouwen van je website en het schrijven van je teksten? Samen met Daphne Cohen. heb ik de handen ineen geslagen en wij nemen je beide graag uit handen. Wij zorgen dat jouw website staat inclusief teksten. Jij hoeft alleen te zorgen voor beeldmateriaal. En ook voor het maken van foto's kunnen wij je adviseren. In een groot deel van het land werken wij samen met fotografen.

* Website van max. 5 pagina’s. Voor meer pagina’s geldt een meerprijs.

Daphen Cohen tekstschrijver

Met Dappher kies je ervoor om teksten te schrijven voor ondernemers die raken, tot de verbeelding spreken, motiveren en tot actie over laten gaan.

Daphne Cohen

Gaan wij samen de uitdaging aan?

Neem dan contact met me op voor in het inplannen van een afspraak. 

Wat zit er allemaal bij?

Extra mogelijkheden?

Wil je je website uitbreiden? No problemo! Ik verzorg ook betaalfuncties, koppelingen met jouw e-mailmarketingsysteem zoals Mailblue/ActiveCampaign, koppelingen met jouw online academie/leeromgeving, inrichten producten voor de verkoop van jouw product-/dienst(en), agenda's, afsprakensystemen, koppelingen met Moneybird, reserveringen, kalenders, portfolio, etc. Wil jij iets wat ik hier niet heb genoemd, laat het me weten. Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Ben je nog op zoek naar iemand die voor jou een logo kan maken, jouw teksten kan schrijven of naar een fotograaf? Ik heb een uitgebreid netwerk, dus ook daar is een oplossing voor. 

Het kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Neem contact op om een datum te prikken!

Je Basis website bouw ik 100% op maat met Beaver Builder. Helemaal aangepast aan jouw wensen.

Je Website als Visitekaartje bouw ik 100% op maat met Divi. Helemaal aangepast aan jouw wensen. Op mijn advies schaf jij de licentie(s) aan die nodig zijn. Of je maakt gebruik van mijn licentiepakket. 

 

Geen maximum aantal feedback rondes, wel een gestroomlijnd samenwerkingsproces.

Mijn AVG pakket bestaat uit een privacyverklaring, een SSL certificaat en cookiemelding indien noodzakelijk. Zo waarborg jij echt de privacy van je klant en bezoeker!

Je website wordt SEO-vriendelijk opgeleverd. Ook de technische SEO wordt verzorgd. Heeft je content echter een SEO check nodig? Ik koppel je aan mijn SEO-specialist en/of tekstschrijvers!

Google Analytics en Google Search Console worden gekoppeld aan je website. Zo kun jij, als je dat wenst, altijd de statistieken en prestaties van je website inzien.

Social media kanalen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn of Pinterest kan ik aan je website koppelen. Een Insta feed in je footer? Geen probleem. Je podcast erop? Dat kan ook bijv. via Soundcloud.

Je website wordt geoptimaliseerd voor laptops, tablets en telefoons (=responsive). Zo kan je klant of bezoeker op ieder apparaat jouw website bekijken!

Je website wordt opgeleverd met preventieve beveiligingsmaatregelen tegen malware, hackers en spam. Zorgeloos ondernemen noemen we dat.

Na oplevering van je website ontvang je mijn digitale handleiding over Beaver Builder en/of Divi. Zo kun jij je website zelf aanpassen. Ik heb echter ook onderhoudspakketten en strippenkaarten beschikbaar.

 
Chantal van Mook

Hulp nodig om je website compleet te maken?

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook een logo wil ontwerpen, teksten wil schrijven, of ik mensen ken voor fotografie of voor juridische zaken. Precies hierom werk ik samen met meerdere zzp’ers en ondernemers die allen hun eigen expertise, niche en kwaliteiten hebben. Als aanvulling op de websites die ik maak, kan ik je dus ook ondersteunen op onderstaande gebieden. Denk jij dat jij een echte aanvulling binnen mijn team kan zijn? Mail dan naar chantal@justnoworries.nl.

– Grafische werkzaamheden
– Fotoshoots / beeldmateriaal voor je website
– Teksten voor je website
– Juridische documenten zoals algemene voorwaarden
– Branding / conceptontwikkeling
– SEO-specialist voor nog betere score in de zoekmachines

Benieuwd naar de websites gebouwd door Just No Worries!?

Hier een sneak peek

Veelgestelde vragen

Voor je site gebruik ik een aantal betaalde plugins. De kosten voor de licenties van die plugins zijn voor het eerste jaar allemaal inbegrepen in de pakketprijzen. Maar voor de meeste plugins moet je na dat eerste jaar wel jaarlijks een bedrag betalen om ze te kunnen blijven gebruiken. Normaal gesproken kost dat je bij elkaar zo’n € 550 per jaar.

In plaats dat bedrag zelf te betalen, kun je ook bij mij een onderhoudscontract afsluiten. Ik verleng je licenties dan voor je én ik regel dan ook nog eens het onderhoud van je website. Zo heb jij er geen omkijken meer naar, je website blijft werken en zo bespaar je flink wat geld.

Onderhoudscontract per half jaar betalen: € 180 (€ 30 per maand)

Onderhoudscontract per jaar betalen: € 300 (€ 30 per maand incl. 2 maanden gratis)

Als je wilt stoppen heb je 1 maand opzegtermijn voor je onderhoudscontract. Je moet dus 1 maand voordat de verlenging ingaat, bij mij laten weten dat je wilt stoppen. Zodra ik het onderhoud niet meer doe, moet je dus zelf de back-ups en updates bijhouden en zelf de licenties verlengen/aanschaffen.

Mocht ik gaan stoppen met mijn bedrijf, dan probeer ik iemand te zoeken die mijn diensten van mij overneemt. Dan kan jij met een gerust hart bezig blijven met je bedrijf.

Je krijgt tussentijds een opzet te zien in een online testomgeving en zodra de eerste versie van je hele site klaar is, heb je nog 2 correctierondes. Dit is het moment om te laten weten wat je nog graag anders ziet. Wil je daarna nog dingen laten aanpassen, dan betaal je mijn uurtarief van € 50.

Wil je na een aantal weken of maanden nog iets laten aanpassen? Ook dan betaal je mijn uurtarief. Je kunt natuurlijk ook een strippenkaart kopen als je wat vaker dingen wilt laten wijzigen of dingen wilt toevoegen op je site. Dan krijg je korting op mijn uurtarief.

 

Wil je geen onderhoudscontract, dan maak je dus zelf de back-ups, doe je zelf de updates van de plugins, pagebuilder en WordPress, cookiebanner (indien nodig), voer je zelf aanpassingen door, schaf je zelf alle licenties aan die voor jouw website gebruikt zijn om je website werkend te houden, etc.

Je kunt wel gebruik blijven maken van mijn licenties. Het 1ste jaar is dat bij de pakketprijs inbegrepen, daarna is dit € 165,- excl. BTW per jaar. Je blijft echter wel zelf verantwoordelijk voor jouw website of je nu wel of geen licenties/onderhoudscontract bij mij afneemt. 

Een website bouwen kan ik niet zonder jouw input. Je moet zelf zorgen voor aanlevering van een logo, teksten, foto's, juridische teksten en evt. andere materialen. Ook moet je zelf zorgen dat jouw website op een server kan draaien bij een hostingpartij. Ik adviseer je om dit te doen bij Vimexx. Kies dan voor het WordPress Pluspakket. Alles wat nodig is, zit in dit Plus-pakket.

Als we ons beide inzetten voor een vlotte en prettige samenwerking, dan zou het geen probleem moeten zijn om de deadline te halen, zodat jouw website écht de lucht in kan!

Zoals ik al aangaf, hangt of staat het maken/bouwen van jouw website met de aanlevering van jouw input. Als jouw website in de online testomgeving gereed is om definitief live te gaan, dien jij er voor te zorgen dat ik alle gegevens heb van jouw hostingpartij, jouw domeinnaam en dien je je factuur in zijn geheel betaald te voldaan. Zonder die gegevens kan ik jouw website niet live zetten en ben je dus nog niet online zichtbaar. 

Doordat je een domeinnaam en hostingpakket hebt afgenomen bij Vimexx (daar ga ik voor het gemak even vanuit), kun je daar ook jouw mailaccount realiseren zodat jouw domeinnaam/bedrijfsnaam ook @(domeinnaam....) wordt. Dit betekent dus dat ik niet over jouw mailbox/mailaccount ga. Mocht er iets zijn m.b.t. jouw mail, dan zul je dus bij Vimexx moeten zijn en het een en ander met hen opnemen. 

Samengevat

Je kunt door mij een goede en complete website laten maken, tegen aantrekkelijke prijzen. De software die ik gebruik biedt heel veel mogelijkheden om jouw website perfect af te stemmen op jouw bedrijf en behoeften. Bovendien kun je zonder meerprijs een website laten maken die er op elk scherm goed uitziet.

Klinkt dat mooi? Of juist interessant voor jou? Neem contact met me op via de chat of via onderstaande knop, dan bespreken we de mogelijkheden. Ik hoor graag wat ik voor je kan doen. Vragen staat vrij tenslotte!

 

Klanten in heel Nederland die een website laten maken door deze WebAssistant/Virtueel Professional; Just No Worries! Of waarvoor Just No Worries! aanpassingen op de website mag doorvoeren. Dit zijn enkel websites die in hetzelfde thema zijn gebouwd. Just No Worries! voert geen onderhoud/beheer uit van websites die niet in hetzelfde thema is gebouwd als waar Just No Worries! haar websites zelf bouwt.

Mijn klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als; Sittard, Oosterbeek, Rotterdam, Breda, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Raalte, Wolvega, Dongen, Gilze, Rijen, Utrecht, Bunschoten-Spakenburg komen veel van mijn klanten.