WordPress website

WordPress website laten maken Gilze en Rijen?

Wil jij een WordPress website laten maken? Eén die bij jou en jouw bedrijf past? Of heb je al een website, maar past die niet meer bij jou? Of ben je al zelf begonnen aan je site, maar hij komt maar niet af? Ben je bereid om alles uit handen te geven, zodat je een website krijgt die voor JOU werkt?

Zo ja, laat mij dan jouw website bouwen!

Zou je het fijn vinden om zelf ook wat aanpassingen door te kunnen voeren op je site? Dat kan natuurlijk ook!

Ik begrijp dat wel. Je wilt wat simpele dingen veranderen op je site, zodat je niet voor ieder wissewasje mij hoeft in te schakelen. Geen probleem! Je krijgt van mij een korte instructie, zodat je dat ook kunt. Fijn toch?!

mobile-devices-2017980_1280

WordPress website laten maken Gilze en Rijen?

Wil jij ook een WordPress website laten maken die goed gevonden wordt in Google? Die eenvoudig zelf te beheren is en uitstekend werkt op alle mobiele apparaten?  Wil jij een website die bij jouw bedrijf past en die klanten oplevert? Vraag dan een offerte aan! 

Wat zit er er allemaal bij?

Een mooie WordPress-website die past bij jou, jouw bedrijf en geheel in jouw huisstijl.

Snelle service.

Jouw nieuwe website is na oplevering helemaal AVG-proof. 

Je licenties worden elk jaar vernieuwd. (Het eerste jaar is inbegrepen in de prijs, daarna is dit € 165 excl BTW p/jaar.)

1 privésessie van 3 uur (locatie in overleg), zodat je gemakkelijk zelf aan de slag kunt **

Een uitgebreid intakegesprek om de wensen helder te krijgen (locatie in overleg)

Ik zet jouw website live voor je

** instructie over teksten op pagina's plaatsen/aanpassen, aanpassen van blogberichten, plaatsen/wijzigen van afbeeldingen.

Ik kan je geen webhosting aanbieden. Wél kan ik je adviseren bij het kiezen van een andere betaalbare hostingpartij voor jouw website.

WEBSITE PROFESSIONEEL

VANAF € 1.297,- inclusief 1 jaar onderhoud
 • Ik bouw jouw website in WordPress CMS;
 • Ik installeer het Beaver Builder thema + Beaver Builder PowerPack voor webbouw en -design
 • Geheel in jouw huisstijl;
 • Max 10 pagina's (bijv. 5 pag's; Home, Diensten, Blog, Over, Contact en 5 subpagina's om je diensten uit te leggen bijv.)
 • Ik zorg voor koppelingen met jouw social mediakanalen
 • Ik zorg ervoor dat er een back-up wordt gemaakt en er een firewall op staat (installatie van o.a. de plugin BackupBuddy)
 • Ik installeer de onderdelen voor zoekmachineoptimalisatie (basis SEO) en geef je tips en advies om goed vindbaar te worden op Google
 • Ik zorg dat je website lekker snel is (installatie van plugin WP Rocket)
 • Ik zorg dat jouw website AVG-proof is (o.a. installatie van SSL-certificaat, Cookiebanner en Cookieverklaring)
 • Ik zorg dat jouw website responsive is
 • Ik zorg voor een zoekfunctie (indien gewenst)
 • Ik zorg voor de koppeling met je nieuwsbrief (indien gewenst)
 • Ik zorg dat de bezoeker jouw gratis weggever kan opvragen/downloaden (indien gewenst)
 • Ik kan een routebeschrijving via Google Maps op jouw website zetten (indien gewenst)
 • Je ontvangt een instructie/handleiding, zodat je zelf ook op jouw website dingen aan kunt passen, etc.
 • Dit is inclusief licenties voor 1 jaar. Na het 1ste jaar betaal je hiervoor € 165 excl BTW per jaar, tenzij je een onderhoudspakket afneemt.
 • Dit is inclusief het basisservicepakket voor 1 jaar. Na het 1ste jaar betaal je hiervoor € 300 excl BTW per jaar

ONE PAGE

VANAF € 947,- inclusief 1 jaar onderhoud
 • Ik bouw jouw website in WordPress CMS;
 • Ik installeer het Beaver Builder thema + Beaver Builder PowerPack voor webbouw en -design
 • Geheel in jouw huisstijl;
 • 1 pagina met daarop ruimte voor 3 modules informatieve tekst, een opt-in formulier en een contactformulier (hierop komt alle informatie die jij belangrijk vindt voor op jouw website). *
 • Ik zorg voor een koppeling met jouw social mediakanalen
 • Ik zorg ervoor dat er een back-up wordt gemaakt en er een firewall op staat (installatie van o.a. de plugin BackupBuddy)
 • Ik installeer de onderdelen voor zoekmachineoptimalisatie (basis SEO) en geef je tips en advies om goed vindbaar te worden op Google
 • Ik zorg dat je website lekker snel (installie van plugin WP Rocket)
 • Ik zorg dat jouw website AVG-proof is ( o.a. installatie van SSL veiligheidscertificaat, Cookiebanner en Cookieverklaring)
 • Ik zorg dat jouw website responsive is
 • Je ontvangt een instructie/handleiding krijgt, zodat je zelf ook op jouw website dingen aan kunt passen, etc.
 • Dit is inclusief licenties voor 1 jaar. Na het 1ste jaar betaal je hiervoor € 165 excl BTW per jaar, tenzij je een onderhoudspakket afneemt.
 • Dit is inclusief het basisservicepakket voor 1 jaar. Na het 1ste jaar betaal je hiervoor € 300 excl BTW per jaar

ONE PAGE

VANAF € 947,- inclusief 1 jaar onderhoud o.b.v. het basisservicepakket
 • Ik bouw jouw website in WordPress CMS;
 • Ik installeer het Beaver Builder thema + Beaver Builder PowerPack voor webbouw en -design
 • Geheel in jouw huisstijl;
 • 1 pagina met daarop ruimte voor 3 modules informatieve tekst, een opt-in formulier en een contactformulier (hierop komt alle informatie die jij belangrijk vindt voor op jouw website). *
 • Ik zorg voor een koppeling met jouw social mediakanalen
 • Ik zorg ervoor dat er een back-up wordt gemaakt en er een firewall op staat (installatie van o.a. de plugin BackupBuddy)
 • Ik installeer de onderdelen voor zoekmachineoptimalisatie (basis SEO) en geef je tips en advies om goed vindbaar te worden op Google
 • Ik zorg dat je website lekker snel (installie van plugin WP Rocket)
 • Ik zorg dat jouw website AVG-proof is ( o.a. installatie van SSL veiligheidscertificaat, Cookiebanner en Cookieverklaring)
 • Ik zorg dat jouw website responsive is
 • Je ontvangt een instructie/handleiding krijgt, zodat je zelf ook op jouw website dingen aan kunt passen, etc.
 • Dit is inclusief licenties voor 1 jaar. Na het 1ste jaar betaal je hiervoor € 165 excl BTW per jaar, tenzij je een onderhoudspakket afneemt.

* Modules; je moet dan denken aan bijv. 1 module met tekst waar je jouw diensten beschrijft, 1 module met iets over jezelf en 1 module met referenties. Een opt-in formulier plaats je bijv. voor je gratis weggever/nieuwsbrief (aangezien je hiervoor een mailadres wilt hebben). Heb je geen gratis weggever/nieuwsbrief, maar zie je graag een Google-maps kaartje hiervoor in de plaats, dan kan dat.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en gelden vanaf 1 augustus 2019.

Hosting

Ben je op zoek naar een goede hostingpartij? Ik ga deze zelf niet voor je regelen. Waarom? Ik vind het belangrijk dat jij ook hierover 100% baas blijft. Maar ik kan je uiteraard wel adviseren! Ik werk graag met Vimexx en ben daar heel tevreden over. Je kunt bij hen ook jouw domeinnaam laten registreren en ze verzorgen de hosting voor jouw website of online leeromgeving. Nee, ik heb geen aandelen hierin, maar vind het wel belangrijk dat jij ook bij een goede hostingpartij zit, waar de support en service ook goed is. Dat gun ik jou.

Onderhoud

Als je website af is, dan is mijn advies om hem wel te onderhouden. Het zou zonde zijn als je website straks gehackt wordt. Alle plugins moeten daarvoor up-to-date blijven, want anders maak je het hackers wel heel gemakkelijk. Daarvoor kun je gebruik maken van één van de servicepakketten.

Support

Of stel dat je over een aantal maanden nadat je site opgeleverd is en in de lucht is er toch een aantal zaken veranderd moeten worden, want je hebt nog een dienst die op je site moet of een gratis weggever of een nieuwsbrief die je op je site gekoppeld wilt hebben. Of er moet een afbeelding vervangen worden. Ik noem maar wat. Dan kun je dit uiteraard ook zelf proberen te doen, maar gaat die techniek jouw pet te boven, dan kun je het aan mij uitbesteden. In een onderhoudspakket zit ook nl. support voor kleine wijzigingen op je site en dus kan ik dat voor jouw doen. Heb jij er geen omkijken naar.

Hoe gaan we aan de slag?

 • Je krijgt een uitgebreide vragenlijst die ik als uitgangspunt hanteer voor het intakegesprek
 • Jij levert binnen één week na de opdrachtovereenkomst alle foto's, logo, tekst en eventueel ander materiaal aan
 • Ik ga dan aan de slag met het neerzetten van een eerste opzet
 • Na de eerste opzet kun je binnen één week reageren
 • Vervolgens bouw ik de gehele site en krijg je twee correctierondes
 • Na deze correctieronden worden kosten in rekening gebracht voor evt. extra uit te voeren correcties.  Dit gaat op uurtarief
 • Na oplevering van de website ben je voor 100% baas over je eigen website!
 • Betaling: 50% vooraf en 50% bij het verhuizen van de site naar jouw domeinnaam/hostingpartij
notebook-886532_1920

Wil je een uitgebreidere website, dus meer pagina's, dan kun je beter contact met me opnemen, zodat we kort kunnen bespreken wat je allemaal wilt wat jouw website voor jou doet en wat er op moet komen staan. Als jij geen helder beeld hebt, is het voor mij vrij lastig om een website te maken. Natuurlijk adviseer ik je en als je er voor open staat, geef ik je ideeën wat er (nog meer) mogelijk is. Voor mij is het de uitdaging om datgene wat jij voor ogen hebt, ook visueel te maken op jouw website. Dus....let's go for it! 

Benieuwd naar de websites gebouwd door Just No Worries!?

Hier een sneak peek

Samengevat

Je kunt door mij een goede en complete website laten maken Gilze en Rijen, tegen aantrekkelijke prijzen. De software die ik gebruik biedt heel veel mogelijkheden om jouw website perfect af te stemmen op jouw bedrijf en behoeften. Bovendien kun je zonder meerprijs een website laten maken die er op elk scherm goed uitziet.

Klinkt dat mooi? Of juist interessant voor jou? Neem contact met me op via de chat of via onderstaande knop, dan bespreken we de mogelijkheden. Ik hoor graag wat ik voor je kan doen. Vragen staat vrij tenslotte!

 

Klanten in heel Nederland die een website laten maken door deze Virtueel Professional in Webdesign; Just No Worries!

Mijn klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als; Sittard, Oosterbeek, Rotterdam, Breda, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Raalte, Wolvega, Dongen, Gilze, Rijen, Utrecht, Bunschoten-Spakenburg komen veel van mijn klanten.