Timemanagement met Outlook 2016/Office 365?

Tijd voor verandering?

Heb jij voor de meivakantie nog flink lopen zwoegen om alles op tijd en correct af te krijgen? Heb je er (bijna) slapeloze nachten van gehad? Dan wordt het tijd voor verandering. Vind je ook niet?

Tenzij je daar uiteraard geen problemen mee hebt en het HEERLIJK vindt om iedere avond of in het weekend nog lang door te gaan, dan moet je dat vooral blijven doen. Lees dan ook vooral NIET verder en bekijk de video ook NIET. Deze heb je dan ook TOTAAL NIET NODIG!

Maar….. ben jij het wel hartstikke beu om al moe te worden bij het idee dat je je mailbox moet openen? Je de moed al in de schoenen zakt omdat je weer een nieuwe mail moet lezen? Dan is dit misschien wel dé oplossing voor jou!

Timemanagement/planning in Outlook 2016/Office 365

Als jij werkt met Outlook 2016/Office 365 en je hier efficiënter mee wilt werken, neem dan even de tijd om deze video’s af te spelen. Je hebt tenslotte toch vakantie en als je geen zin hebt om mee te doen met dat stomme spelletje wat de rest van de familie zonodig wil spelen, dan trek je je even terug op het terras met je oortjes in en kijk dan eens of deze video’s jou op andere ideeën brengen. Probeer de tips daarna gewoon een maand of 4 uit en wie weet scheelt het je een hoop frustraties en slaap je weer heerlijk!

Kijk jij daar naar uit? Ik zeg: GEWOON DOEN! Wat kan jou het schelen? Het kost je niks in principe. Tja, wat tijd, maar het levert je straks alleen maar zeeën van tijd op! Win-win, dacht ik zo.

Ik ben benieuwd!

Video

Laat een reactie achter