Portfolio van Just No Worries!

Nieuwsgierig naar wat ik al gemaakt heb voor mijn klanten? Logisch. Hieronder zie je de websites, online academies en visuals die ik gebouwd heb en, maar ook waarvoor ik websites in onderhoud heb, waarvoor enkel website content beheer voor heb gedaan of allround werkzaamheden heb uitgevoerd als Officemanager/Eventmanager/Personal Assistant/WebAssistant/Virtueel Assistent/Juridisch secretaresse. Kun je even kijken wat je ervan vindt. En vergeet natuurlijk niet om de referenties te lezen.

Website

OPGELEVERD

KLIK VOORAL EVEN OP DE AFBEELDINGEN OM DE WEBSITES ZELF TE ZIEN!
(HET BEST TE BEKIJKEN VIA DESKTOP/LAPTOP)

en uiteraard mijn eigen website

Onderhoud + Website content beheer e.d.

Ondersteuning c.q. samenwerkingen als WP Assistant

Online academies/leeromgevingen

Salespagina's of landingspagina's

Hieronder zie je een paar voorbeelden van de salespagina’s die ik inmiddels heb gemaakt.
Klik op de afbeelding om naar de salespagina’s te gaan.

Allround werkzaamheden

Denk hierbij aan: secretariële en administratieve werkzaamheden, eventmanager, websitebeheer, websiteonderhoud, social media beheer/Facebook&Instagram-advertenties, personeelszaken, salarisadministratie, juridisch secretaresse, officemanager, personal assistant, telefoonservice, linkbuilding, e.d.

Komt hier jouw website, online leeromgeving of visual te staan?

HISTORIE

Voordat ik mij ging richten op websites, online academies en visuals bood ik mijn klanten allround werkzaamheden aan. Ik gaf hen secretariële en administratieve ondersteuning als Officemanager, Juridisch secretaresse, PA/Virtueel Assistent/WebAssistant en Eventmanager.
 
Doordat ik als freelance (juridisch) secretaresse/officemanager en eventmanager geen continuïteit had, ben ik mij gaan richten op het online werken. Ik wilde mijn diensten als freelancer online aangaan bieden. Echter de wereld waar ik uit kwam, was/is (op dat moment) nog niet toe aan online werken en dus werd/word ik veelal gevraagd om op locatie te werken. Het online werken blijft mij fascineren en ik ben me daar helemaal in gaan verdiepen. Hoe werkt dit? Met welke tools kan een ondernemer het beste online werken? Hoe werken die technische processen? Hoe kan men daar een structuur in bouwen? Doordat ik als officemanager snel de overview had over de processen binnen een bedrijf en ik nu heel goed weet met welke tools je online kunt gaan ondernemen, weet ik wat er nodig is voor de technische inrichting van jouw website en jouw online academie.
 
Het is dus niet zo dat je een ‘mooie website’ krijgt dat in de praktijk niet werkbaar of toepasbaar blijkt, zoals dat bij sommige webdesigners het geval is, maar er wordt dus ook nagedacht over de bruikbaarheid en toepasbaarheid. Hoe kun jij via jouw website meer prospects bereiken? Hoe kun je jouw online programma verkopen? En als jouw online programma verkocht is, hoe krijgt men dan direct toegang tot jouw online programma?
 
Indien nodig kan ik mijn netwerk inzetten om jou in het proces te helpen met de verdere technische inrichting van bijv. jouw e-mailmarketingsysteem, de opbouw van jouw online programma, want bij sommige processen moet er goed nagedacht worden over jouw klantroute. Maar ook hoe je nog beter kunt scoren in de zoekmachines of met graphic designer of fotograaf.
 
Ik merk dat ik mijn creativiteit in het bouwen van websites en online academies kwijt kan en vind het super om jou het helpen met het laten groeien van jouw (online) bedrijf. Hieronder kun je zien wat ik in de afgelopen tijd zoal voor mijn klanten heb gedaan.