Ontmoet de stille kracht achter Just No Worries!

Benieuwd met wie je nu eigenlijk te doen hebt?

Chantal van Mook - WebAssistant

Ik ben Chantal, een Brabantse, een met humor en ik neem mijn werk serieus. Ik woon samen met mijn vriend. We hebben geen huisdieren, maar passen zo af en toe op een hond van familie/vrienden.

Ik vind het heerlijk om de natuur in te gaan; wandelen, fietsen, suppen, varen op het water. Ik houd van Milka chocolade met biscuits, drink zo af en toe een latte macchiato (caramel), ben verzot op roomijs, zoete drop, boursin en Italiaanse pasta pesto.

Jaren heb ik gewerkt als juridisch secretaresse, officemanager en personal assistant voor (strafrecht)advocaten en in de accountancy.

In 2013 ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Eerst als freelance juridisch secretaresse/officiemanager en eventmanager. Ik vind het leuk om dingen te organiseren en dat deed ik in mijn loopbaanperiode ook, maar ook privé (familiedagen en bruiloften).

Toen kwam er een opkomst in het op afstand werken, werken via het internet. Een mooie uitkomst leek me dat, dan kon ik meer kantoren op afstand bedienen, dus breidde ik mijn skills uit als virtueel assistent en dat smaakte naar meer. Ik was vooral nieuwsgierig naar de techniek. Hoe werkt het in de praktijk? Daarbij wilde ik mijn eigen website omdopen tot een website die meer bij mij paste en die ik zelf kon bouwen en onderhouden. WordPress kwam toen steeds meer in opgang. Een cursus hiervoor gevolgd en ik vond het stik leuk! Ik wilde meer en heb mijn kennis verrijkt tot WebAssistant. Ik merkte dat ik hierin mijn creativiteit ook redelijk kwijt kon, omdat ik ook visuals met Canva leerde maken en die zijn op meerdere manieren in te zetten. Helaas bleek de branche waar ik uit kwam niet klaar te zijn voor de online wereld en het werken op afstand, dus ben ik me steeds meer toe gaan leggen op het online ondernemen en een daarbij passende website of academie.

Mijn talent om dingen te organiseren en te regelen, mijn creativiteit en nieuwsgierigheid hoe dingen (technisch) werken, goed kunnen luisteren en me inleven in een ander, helpt mij van mijn bedrijf een succes te maken.

Ik ben jouw partner in crime! Jij kunt je focussen op jouw kernkwaliteiten, en ik zorg voor structuur, focus, overzicht en organisatie voor jouw website/online academie.

Ik kan je o.a. helpen met het realiseren van jouw website, het realiseren van jouw online academie inclusief de technische koppelingen en het maken van visuals voor jouw social mediakanalen en website/online academie.

Mijn kracht zit in het persoonlijke stuk, en mijn werk is dan ook altijd op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn ruim, neem daarom gerust vrijblijvend contact op om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.

Nature Walk

Omdat ik de wereld graag een beetje mooier wil maken, heb ik Nature Walk opgezet. Ik houd van wandelen en doe dat graag ook met anderen. Het viel mij op dat veel mensen het lastig vinden om in beweging te komen en vooral te blijven. Ik dacht dat kan anders; ik vind het leuk om dingen te organiseren en te regelen en ik houd van wandelen in de natuur. Als ik dat eens samenvoeg? Zo is Nature Walk ontstaan. 

Hoe fijn is het als je een stok achter de deur hebt van iemand die zeker weten gaat wandelen op de aangegeven dag en tijdstip? Ondanks het weer. Ik weet het; zeker als het grijs en grauw is, dan ziet die bank er vele malen aantrekkelijker uit. 

Heb jij moeite om in beweging te komen en zoek je een maatje die met jou meeloopt? Doe dan mee met Nature Walk! Ik organiseer regelmatig wandelingen in de omgeving van Breda-Tilburg. 

2015-04-29-21-04-14
Deze skyline ook gebruiken? Kijk op www.skylinebrabant.nl voor inspiratie en downloads

Ik werk graag samen met:

Virtual Stars

Virtual Stars

Als teamlid van Virtual Stars help ik ondernemers met het bouwen van de website of online academie en zij kunnen mijn klanten helpen met o.a. online marketing, advies, content creatie en strategie.

Dappher Tekst en advies

Daphne Cohen

Daphne schrijft teksten voor ondernemers die raken, tot de verbeelding spreken, motiveren en tot actie over laten gaan.