Just No Worries! - Oploskoffie

Oploskoffie

De Oploskoffie is een online gesprek om te sparren of om advies te vragen en te krijgen gerelateerd aan jouw website/academie. Dit kopje Oploskoffie is geheel op jou afgestemd. Wanneer je op zoek bent naar ideeën en/of advies voor jouw (online) bedrijf én die je evt. toe kan passen op jouw WordPress website of online academie, dan is dit de oplossing voor jou.

  • Reken meteen af om deze vast te leggen
  • Kies meteen jouw voorkeursdatum + tijdstip
  • Je krijgt direct per e-mail een bevestiging van de afspraak

Wat we bespreken is helemaal aan jou! Het is jouw Oploskoffie en ik reserveer een heel uur voor je in mijn agenda, zodat er genoeg tijd is om alles te bespreken.

Lekker laagdrempelig en je wordt er altijd wijzer van! 

Oploskoffie, de koffie die (bijna) alles oplost. Een uur praten, vragen stellen, problemen oplossen. Laagdrempelig advies.

Het drinken van een kopje koffie zal natuurlijk niet meteen al je problemen oplossen, maar ik help je graag op weg, zodat je verder kunt.

Zit je met je handen in het haar omdat niet weet hoe je deze corona-crisis door moet komen, omdat je geen idee hebt hoe je nu online moet gaan werken?

Of merk je nu dat je website toch niet helemaal up-to-date is en dat je concullega's dat wel zijn. Je wilt het heel graag anders zien, maar je hebt én de technische kennis niet en de tijd niet om hiermee aan de slag te gaan en het om te bouwen naar wat het wel moet worden?

Of je bent op zoek naar een goede tool die lekker werkt om bijv. afspraken te maken via je website of om een product/dienst bij je af te nemen en dat men dan ook meteen betaald zodra ze op de knop hebben geklikt om te bestellen? Ook al heb je geen webshop?

Als je het fijn vindt om advies te krijgen of om even samen te sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf en/of die wel/niet via jouw website of online academie kunnen worden gerealiseerd. Of iets anders wat je graag wilt bespreken? Dat kan onder het genot van een kopje Oploskoffie.

Onder het genot van een kopje koffie (of thee als je dat liever drinkt) bespreken we online via Zoom jouw vraag. Of gewoon lekker ouderwets per telefoon.

Met advies kom je altijd verder!

De Oploskoffie is een online gesprek en is altijd op jou afgestemd. Ik geef je ideeën of advies en niet alle ideeën of advies hoef je uit te werken uiteraard of aan te nemen. Dat is geheel aan jou. Het zijn tenslotte ideeën of een advies en ik kijk graag met je mee wat voor jou relevant is.

Deze (virtuele) oploskoffie is inclusief zoveel espresso, cappuccino of thee als er maar nodig is om jouw vraag te beantwoorden. Het gesprek duurt minimaal een half uur en maximaal 60 minuten.

Ontvang advies van een ervaren WebAssistant én ondernemer, die ook continue kijkt naar de mogelijkheden binnen haar bedrijf.

Wanneer drinken wij samen een (virtueel) kopje oploskoffie? Het koekje moet je er zelf maar even bij denken of gewoon pakken uit je eigen koekjestrommel (als je die er graag bij hebt). Het is niet anders.

Waar kun je zoal met mij over te sparren?

Je wilt een online academie opzetten en je vraagt je af welke software je hiervoor het beste kunt gebruiken? Want, tja de keuze is reuze en doet het dan wel wat je wilt? Niet alleen voor jou, maar ook voor jouw deelnemers?

Ik zoek dit graag voor je uit en geef je advies over de mogelijkheden die binnen jouw wensen voor jouw online programma past, maar ook binnen jouw budget. Zo krijg je weer rust in je hoofd en kun je een goede keuze maken.

Je bent op zoek naar een goede tool die lekker werkt voor bijv. jouw gratis weggever, zodat hij automatisch verstuurd wordt en jouw e-mailmarketingfunnel gaat werken of voor jouw boekhouding of tijdregistratie. Of zoek je iemand die jou kan helpen met je Facebook-advertenties en/of iemand die bepaalde zaken voor jou uit handen kan nemen, zodat je met je bedrijf kunt (blijven) groeien.

Je wilt graag dat jouw gratis weggever op je WordPress website komt en dat die gekoppeld wordt aan jouw e-mailmarketingsysteem.

Of je wilt een module van jouw online programma tegen een kleine vergoeding beschikbaar stellen, maar dan moet het een en ander wel gekoppeld worden aan jouw betaalsysteem, jouw boekhouding en ook zodat jouw funnel gaat lopen. En misschien wil je dit ook nog via Facebook-advertenties meer zichtbaar maken. Om dit allemaal te realiseren werk ik samen met diverse experts, ieder op hun eigen gebied, zodat dit alles goed verloopt. Vraag me naar de mogelijkheden!

Je kent het wel, dat je zelf al uren zit te puzzelen. En als je het aan mij had gevraagd, ben je er zo uit. Ik help je met je technische probleem.

Hoe werkt het?

1. Klik hieronder op de button als je een online/offline kopje oploskoffie wilt

2. Reken meteen af en plan een afspraak op een datum/tijdstip dat het jou schikt.

3. Ik stuur jou een Zoom-link van tevoren óf bel jou op het geplande moment.

4. Mocht het spoed hebben of zit er geen geschikt moment tussen, stuur mij dan een berichtje o.v.v. Oploskoffie - Spoed.

In het kort:

Oploskoffie – de virtuele koffie die (bijna) alles oplost.

In een goed gesprek, online of telefonisch, kunnen we al zoveel oplossen!

Deze virtuele oploskoffie is bedoeld om te sparren over wat de (online) mogelijkheden zijn met jouw website/academie voor jouw bedrijf. Misschien heb je zelf al wel ideeën hierover en vraag je je af of dat ook te realiseren is? Of ben je erg benieuwd naar wat mijn ideeën zijn voor jouw bedrijf? Een keertje sparren en je ziet misschien minder beren op de weg.

  • We kunnen samen sparren over wat de online mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf
  • We kunnen kijken wat daarvan mogelijk is binnen jouw huidige WordPress website/online academie
  • Je stelt gewoon al je vragen óf ik geef je mijn ideeën/advies!
  • Het zijn ideeën of het is een advies. Het is aan jou wat je ermee doet uiteraard. Ik kijk graag me jou mee wat voor jou relevant is
  • Vul het in zoals jij wil
  • Wil je dat ik het daarna voor jou realiseer/integreer op jouw website/academie, dan zal ik de kosten van deze oploskoffie in mindering brengen op de kosten van de werkzaamheden die daarmee gemoeid zijn

Leg na betaling meteen jouw voorkeursdatum en het tijdstip vast. Je kunt opgeven of je een online of telefonische oploskoffie wilt. Je mag nog van gedachten veranderen over online of offline bellen. Stuur gewoon even een mailtje. Je krijgt per e-mail direct een bevestiging.

Heb je zelf al het een en ander uitgezocht en wil je daar ook mijn advies/mening over? Stuur me dan alvast die websiteadressen toe per mail, dan kan ik alvast het een en ander bekijken/beoordelen. Das veel handiger!