Online leeromgeving

Jouw training/workshop omdopen naar een online programma. 

Waarom een online leeromgeving?

Wil je jouw klanten meer mogelijkheden bieden dan alleen een workshop/training volgen op locatie? Dan is het aanbieden van een online leeromgeving een goede optie. 

Het geven van een workshop/training op locatie heeft voor- en nadelen. Je kent ze vast wel; kosten maken om een locatie af te huren, een locatie zoeken die centraal gelegen is, want je wilt de reistijd zo gunstig mogelijk maken voor jouw klanten, kosten maken voor materialen, etc., etc.

Het heeft zo z'n voordelen om het dus ook online aan te bieden;

 • voor iedereen toegankelijk
 • geen kosten voor locatie, lunch, drank, materialen
 • je kunt je training maken door teksten, video's, quizes, meerkeuze vragen
 • je kunt controle hebben over de voortgang van de deelnemers
 • je kunt chatten met elkaar
 • de hand-out's/werkboeken digitaal toegankelijk

Het bouwen van je online trainingsomgeving / academy

Tja, dat is best bewerkelijk. Maar No Worries! Ik ga met jou dit inzichtelijk krijgen aan de hand van een stappenplan. Zo krijgen we meer zicht op hoe jouw online leeromgeving eruit gaat zien en hoe we dit kunnen bewerkstelligen.

Jij weet vast al wel hoe hij eruit moet komen te zien qua inhoud, maar ja hoe bouw je hem nu eigenlijk? Die techniek erachter is eigenlijk iets waar je geen tijd aan kunt/wilt besteden. En misschien wil je het eigenlijk ook helemaal niet weten. Besteed het dan lekker uit aan mij. Ik kan dit voor je verzorgen, zodat jij je online training zorgeloos kunt gaan aanbieden!

Ik bouw de online trainingsomgeving helemaal voor je, van A tot Z, in Learndash in WordPress. Hierbij maak ik gebruik van het WordPress thema Beaver Builder.  Maar ik kan ook werken met Divi i.c.m. Wishlistmember. Wat je wilt met jouw academie, bepaalt welke software hiervoor geschikt is. We maken samen een planning, zodat voor jou precies inzichtelijk wordt wat je wanneer moet aanleveren en hoe het allemaal haalbaar gaat zijn om het écht te realiseren!

Ik maak een mooie salespagina, zodat je de training kunt aanbieden op je website, zonder dat de bezoeker er meteen toegang toe krijgt. 

Ik kan ook zorgen dat alle technische snufjes zijn verzorgd voor je met jouw e-mailmarketingsysteem bijv. ActiveCampaign/Mailblue of Autorespond en zorg ervoor dat online betalingen door de deelnemers mogelijk zijn met bijv. Woocommerce, Mollie, Moneybird, Autorespond of Digitale Factuur.

Daarnaast kan ik je video’s editten en desgewenst ondertitelen, je werkboeken mooi opmaken en beschrijfbaar maken en ervoor zorgen dat deze met zo’n mooie 3D-cover in je academie worden aangeboden. Ik maak je online training helemaal zoals jij het wilt, zonder dat jij er zorgen over hebt of het allemaal wel goedkomt.

Het enige dat ik van JOU vraag is om alle content (tijdig) aan te leveren, want zonder dat geen online leeromgeving. Jij dient te weten welke structuur, onderwerpen en modules -inclusief de bijbehorende inhoud- je op wilt nemen in je leeromgeving. Alleen dan kunnen we er samen voor zorgen dat de door jou gestelde lanceringsdatum gehaald wordt. Dit laatste is wel een voorwaarde.

 • Input vanuit jou

  0%
 • UItvoering door mij

  0%

Wil jij een online leeromgeving?

Ja, graag!

Mail me, dan plannen we een vrijblijvend gesprek in! 

Voorbeelden zien?

Klik op de afbeelding om meer te zien

SPECIMEN

In 2017-2018 heb ik de opleiding “Online leeromgeving maken”
van Weblish gevolgd en afgerond en sindsdien ben ik me meer gaan verdiepen in online academies. In 2019 heb ik de VIP-opleiding "Bouw een Prachtige Online academie" van Francis Keek afgerond. Dit om met andere software en tools te leren werken.

WebAssistant