Online leeromgeving

Jouw training/workshop omdopen naar een online programma. 

Waarom een online leeromgeving?

Wil je jouw klanten meer mogelijkheden bieden dan alleen een workshop/training volgen op locatie? Dan is het aanbieden van een online leeromgeving een goede optie. 

Het geven van een workshop/training op locatie heeft voor- en nadelen. Je kent ze vast wel; kosten maken om een locatie af te huren, een locatie zoeken die centraal gelegen is, want je wilt de reistijd zo gunstig mogelijk maken voor jouw klanten, kosten maken voor materialen, etc., etc.

Het heeft zo z'n voordelen om het dus ook online aan te bieden;

 • voor iedereen toegankelijk
 • geen kosten voor locatie, lunch, drank, materialen
 • je kunt je training maken door teksten, video's, quizes, meerkeuze vragen
 • je kunt controle hebben over de voortgang van de deelnemers
 • je kunt chatten met elkaar
 • de hand-out's/werkboeken digitaal toegankelijk

Het bouwen van je online trainingsomgeving / academy

Tja, dat is best bewerkelijk. Maar No Worries! Ik ga met jou dit inzichtelijk krijgen aan de hand van een stappenplan. Zo krijgen we meer zicht op hoe jouw online leeromgeving eruit gaat zien en hoe we dit kunnen bewerkstelligen.

Jij weet vast al wel hoe hij eruit moet komen te zien qua inhoud, maar ja hoe bouw je hem nu eigenlijk? Die techniek erachter is eigenlijk iets waar je geen tijd aan kunt/wilt besteden. En misschien wil je het eigenlijk ook helemaal niet weten. Besteed het dan lekker uit aan mij. Ik kan dit voor je verzorgen, zodat jij je online training zorgeloos kunt gaan aanbieden!

Ik bouw de online trainingsomgeving helemaal voor je, van A tot Z, in Learndash in WordPress. Hierbij maak ik gebruik van het WordPress thema Beaver Builder.  We maken samen een planning, zodat voor jou precies inzichtelijk wordt wat je wanneer moet aanleveren en hoe het allemaal haalbaar gaat zijn om het écht te realiseren!

Ik maak een mooie salespagina, zodat je de training kunt aanbieden op je website, zonder dat de bezoeker er meteen toegang toe krijgt. 

Ik kan ook zorgen dat alle technische snufjes zijn verzorgd voor je met bijv. Mailchimp en zorg ervoor dat online betalingen door de deelnemers mogelijk zijn.

Daarnaast kan ik je video’s editten en desgewenst ondertitelen, je werkboeken mooi opmaken en beschrijfbaar maken en ervoor zorgen dat deze met zo’n mooie 3D-cover in je academie worden aangeboden. Ik maak je online training helemaal zoals jij het wilt, zonder dat jij er zorgen over hebt of het allemaal wel goedkomt.

 

Het enige dat ik van JOU vraag is om alle content (tijdig) aan te leveren, want zonder dat geen online leeromgeving.

 • Input vanuit jou

  0%
 • UItvoering door mij

  0%

Wil jij een online leeromgeving?

Ja, graag!

Mail me, dan plannen we een vrijblijvend gesprek in!