Work

with Joy!

GEEF WERK UIT HANDEN,

OVERLEG, GEEF INSTRUCTIES &

GET THE JOB DONE!

lees hieronder snel verder

Stel je eens voor:

Jij bedenkt het,
je werkt het uit,
je stuurt het naar mij op,
and that's it.

Jouw werk zit er op!

hartjesturkoise jnw 2023 5-removebg-preview

DAN BEN JE WEER BEZIG MET ANDERE ZAKEN WAAR JE VAN HOUDT EN

JOUW IDEE WORDT ZONDER PROBLEMEN GEREALISEERD.
IEDERE KEER WEER

en wees gerust wetende dat het geregeld wordt!

Hoe we samen kunnen werken

Ik help servicegerichte, solo professionals efficiënter te werken, zodat ze het werk kunnen doen wat ze liever doen.

Hier is een voorbeeld van wat ik voor jou kan doen:

Hulp bij het technische gedoe voor jouw WordPress website

gebouwd in BeaverBuilder/DIVI/Elementor

Meer informatie

 • Weggevers via website instellen
 • Landings-/Salespagina's opmaken en koppelen met betaal- en mailsysteem
 • Opzetten van online kalendersysteem om afspraken te maken incl. koppeling aan jouw agenda
 • Koppelen Mailblue/Autorespond/Mollie/Plug&Pay/Cartflow
 • Artikelen/speciale producten op uw blog/website plaatsen
 • Video/Audio/Opname van webinars/calls plaatsen op site/academie
 • Blogberichten/Artikelen plaatsen/Teksten updaten
 • Blog-/Product-/Websiteafbeeldingen bewerken/voorbereiden in Canva

Podcast Management

Meer informatie >>

 • Aflevering editen; verbale en non-verbale pauzes verwijderen, zoals overbodige uhh’s, stopwoordjes, vlotte overgangen en lange stiltes
 • Achtergrondgeluiden verminderen
 • Intro, outro, muziek toevoegen
 • ID3-tags toevoegen
 • Definitief mp3-bestand in Dropbox plaatsen.
 • Uploaden naar jouw podcasthost incl. samenvatting per aflevering incl. links 
 • Shownotes in blogvorm op jouw website
 • Social media graphics ter promotie per aflevering en Audiograms maken en inplannen
 • Guest Management
 • Podcast Management en Lancering via Trello

Ik vermeld hier bewust geen prijzen omdat de ene podcast de andere niet is.  = Pakketprijs

Jouw eigen WP Assistant; support voor
Virtual Assistants/
WebAssistants/
Webbouwers

gebouwd in BeaverBuilder/DIVI/Elementor

Meer informatie

 • WordPress websites vullen met teksten, afbeeldingen, etc.
 • WordPress online academies/-leeromgevingen vullen met teksten, afbeeldingen, etc.
 • (Blog)Afbeeldingen voorbereiden/opmaken in Canva 
 • Blogs/Video's/Audio's plaatsen
 • Weggevers via website instellen
 • Koppelen Mailchimp/Mailblue/Active Campaign/Laposta/Autorespond 
 • Koppelen Moneybird/Mollie/Plug&Pay

Werkwijze / Prijzen

debit card VAsupport

Geen maandelijks minimum vereist.

Ik heb een eenvoudige, prachtige, gemakkelijke prijsstelling:

€55 per uur voor mijn diensten, beschikbaar in blokken van 10 uur.
€65 per uur voor mijn diensten, beschikbaar in blokken van 5 uur.
€85 voor individueel geboekte uren.

In veel gevallen bied ik deze aan als een "Debit Card." Je koopt de hoeveelheid die je wilt en gebruikt deze in elk tempo en voor elke dienst (of combinatie m.u.v. bepaalde pakketprijzen*) die je wilt. Elke "blok" is goed voor een jaar.

Klik hier om 30 minuten te plannen om uit te vinden hoe we kunnen samenwerken.
Het is gratis. Het zijn 30 minuten. Het draait allemaal om jou.

 * Pakketprijzen zijn er o.a. voor het laten bouwen van jouw website/academie, onderhoud van deze gebouwde website/academie en Podcast managementservices. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW. 

Waarom?

Simpel

Je weet vanaf het begin wat er van elkaar verwacht wordt. We houden de voortgang bij en tussendoor spreken we elkaar via Zoom. Lekker efficiënt.

Virtueel

Als het virtueel (op afstand) kan, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn dienstverlening is 100% virtueel en de werkzaamheden die ik verricht zijn zeer divers. Met het steeds evoluerende internet, is bijna alles mogelijk. De focus ligt dan ook op ontzorgen & ondersteunen.

Betaalbaar

Met een strak uurtarief (vanaf € 55,00) en lekkere pakketprijzen.

Omdat iedere website of online academie anders is en jij vast wilt weten of die pakketprijs binnen jouw budget past, vraag ik je om contact op te nemen, zodat ik je kan adviseren en je een mooi aanbod kan doen geheel naar jouw wensen.

"Snelle actie van Chantal om voor mij weer een visual te maken. Dit keer een post voor de aankondiging van een open huis van één van  de woningen die te koop staan bij HUIS31. Snel en geheel naar wens in een eerder opgemaakte stijl uitgevoerd. 

Ik kan het van harte aanbevelen om je visuals door Chantal te laten verzorgen. Zij maakt de visual naar wens en je plaatst deze vervolgens op je eigen instagram en/of facebook account".

Antje Breeuwsma

HUIS31 makelaardij en meer

“Kundig, gaat voor het resultaat. Chantal heeft de website van de atletiekclub opnieuw opgezet. Goede indeling, de juiste links. Professionele inzet voor een mooi resultaat. Ze inventariseert, vraagt naar eerdere motivaties, bouwt en verbouwt om het goede doel te bereiken."

Toon Trommelen

A.T.V. Atledo

Just No Worries! ben ik, Chantal van Mook. Ik heb 20 jaar zakelijke werkervaring in een breed scala van bedrijven. Kleine bedrijven huren mij in om op te treden als hun part-time, "business manager en virtueel assistent." Ik woon in de buurt van Breda met Vincent (vriend).

 • Als je me op Instagram wilt vinden, ga dan hierheen
 • Mijn LinkedIn profiel vindt je hier

 

Dit is mijn verhaal:

Ik heb de eerste 13 jaar van mijn volwassen leven in de advocatuur en accountancy gewerkt. Ik begon als juridisch secretaresse en groeide door als Office manager/Personal Assistant. Ik genoot enorm van het werk.

Ik zocht zelf dingen uit, werkte collega's in, zette het secretariaat op, maakte instructieboeken. Eigenlijk alles wat te maken had met het uitzoeken van back-end dingen die een bedrijf laten draaien.

Maar in 2013 veranderde alles. Ik wilde bij meer kantoren een kijkje in de keuken nemen en meer ondernemers helpen met mijn (organisatie)talenten. Ik wist om dat te kunnen doen het tijd was om voor mezelf te beginnen.

Eerst ging ik aan de slag als freelance juridisch secretaresse en eventmanager. Ik was ook erg geïnteresseerd in technologie, en ik wilde zelf mijn website bouwen en onderhouden, en dus ging ik daarvoor een cursus volgen. Ik zag de wereld veranderen naar ondernemen via het internet. Daar wilde ik op aanhaken en dus schoolde ik me om tot Virtueel Assistent en daarna zelfs tot WebAssistant om ondernemers meer te kunnen helpen met hun website en/of online academie.

IMG_20210701_101445_282

Wow, wat een schok. Als eerste gewoon het 'ondernemer' zijn, en ondanks al mijn bedrijfservaring, leerde ik dingen over het (online) ondernemen die ik me nooit had kunnen voorstellen. Betaalsystemen, systeemintegratie, websiteontwerp, zoekmachineoptimalisatie, fotografie, marketing, en, het belangrijkste, cashflow.

Vandaag, na het opstarten en runnen van mijn eigen bedrijf, en wetende dat ik altijd diegene ben, waaraan vrienden, familieleden en voormalig collega's iets vragen als ze iets nodig hebben om dingen te regelen in één van hun projecten, heb ik Just No Worries! opgericht.

Gelanceerd in juni 2013 en vanaf die tijd wordt Just No Worries! ingehuurd door kleine bedrijven om op te treden als hun WebAssistant/Virtuel Assistent/Online Office manager, om hen te ontzorgen, efficiënter en met minder stress te werken én om meer geld te verdienen. Ik vind het super als het met jouw bedrijf goed gaat. Dat gun ik jou.

Chantal van Mook Podcastmanager

My Favorite Things

1. To Watch:

Dr. Bull, Elementary, Suits, Aspe, Baantjer, Friends

2. To Read:

Sophie Kinsella,
John Grisham

3. To Drink:

Latte Macchiato Caramel, Cristal Clear Grasberry

4. Daily Routine:

(Morning) Walks

5. To Travel To:

Italy,
Tenerife

"Dankbaar en trots. Deze 2 woorden heb ik als ik naar de samenwerking met Chantal kijk. Dankbaar voor de wijze waarop Chantal vorm heeft gegeven aan mijn website. In alle gesprekken stelde Chantal zich open op, luisterde heel goed naar mijn wensen en vertaalde die op de website. Maar ze luisterde niet alleen ze heeft mij ook hele goede tips gegeven. Trots ben ik op het eindresultaat; een website die weergeeft waar ik met mijn bedrijf voor wil staan en die helder, rustig, overzichtelijk en gemakkelijk werkbaar is. Neem gerust een kijkje op www.regieoploopbaan.nl en oordeel zelf. Bij Chantal is een afspraak een afspraak. Ze komt dit altijd na. Ze is accuraat en doortastend. Maar als mens ook zeer toegankelijk, vriendelijk, sociaal en heeft humor. Bedankt Chantal voor je inzet."

Ben Barendse

Regie Op Loopbaan

“Enthousiast, eerlijk, betrouwbaar, harde werker. Chantal is positief, professioneel, goed georganiseerd, flexibel en een fantastische partner in crime. Ze is altijd goed voorbereid en hoewel Chantal zich doelgericht opstelt, toch zal ze nooit wensen, mensen of details uit het oog verliezen."

Eveline Vrolijk

WebAssistant

"Chantal heeft mij als startende ondernemer goed geholpen met het vormgeven van mijn website en daarin advies gegeven. Haar advies is helder, reëel en to the point. Ze kan zich heel goed afstemmen op wat jij voor ogen hebt En daarin adviezen geven.Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren, transparant, open en afgestemd.Chantal heeft zich zelfs verdiept in Wix, waar ze eigenlijk niet mee werkt om mij te helpen en zelf er ook wat van op te steken.
Ik ben erg tevreden met het resultaat. Kortom, Chantal is voor mij een betrouwbare, sociale, hardwerkende partner waar ik zo mijn opdracht aan uitbesteed."

Daniëlle van der Gouw

Helder Zijn

“Persoonlijke aandacht” Chantal organiseerde een meetup voor Virtual Assistants. Helaas was de opkomst tegengevallen en kon het niet doorgaan. Ik zou die avond spreken. Onverwachts ontving ik een mooi bedankkaartje in mijn brievenbus. Dat vond ik heel erg prettig en daarmee was mijn onvrede over die avond volledig weg.

Rogier Gigengack

Eigenlijk Alles

Contact

Contact opnemen kan op verschillende manieren. De snelste reactie krijg je via dit contactformulier. Mijn vaste werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Omdat ik op die dagen ook vaak met klanten aan het werk ben, kan ik geen zelfde dag reactie garanderen.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Hoe kun je mij bereiken?

Just No Worries!
E: chantal@justnoworries.nl

KvK: 58002189

BTW:NL001676472B78

Waar kan ik jou mee helpen?

Podcast management/beheer/lanceren |
Wordpress websites realisatie/aanvullen |
Online academie/leeromgevingen aanvullen | Visuals sociale media realisatie m.b.v. Canva |  Technische koppelingen met o.a. Mailblue/Autorespond/Learndash/Wishlistmember/Plug&Pay/Cartflows/Divi/Elementor 

In gesprek met Chantal

Maak een afspraak om met mij over jouw bedrijf te praten.

Het is gratis. Het duurt 30 minuten. Het draait allemaal om jou.

Klik hier om op mijn kalender te komen.