Een website die werkt voor de online (kennis)ondernemer coaches en trainers

ONLINE OPVALLEN

 

Chantal creëert iets speciaals om jouw bedrijf te helpen groeien

Chantal staat voor

Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Chantal besteed aandacht aan elk detail in alles wat ze maakt om de verwachtingen van haar klanten te overtreffen en om te zorgen dat haar klanten haar iedere keer geïnspireerd en tevreden achterlaat.

Service

Chantal richt zich op het laten groeien van bedrijven. Chantal hanteert een geïntegreerde aanpak om klanten te helpen hun publiek aan te trekken en zinvolle resultaten te genereren.

Innovatie

Diensten

Design

Website design

Online leeromgeving/academie design

Technologie

Volledig responsive (mobiel/tablet)

Vindbaar voor de zoekmachineoptimalisatie SEO (basis)

Veilig en betrouwbaar (=AVG proof)

Optins & het plaatsen van jouw gratis weggever (bijv. e-book/checklist)

Evt. koppelingen met e-mailmarketingsysteem Mailblue t.b.v. gratis weggever / nieuwsbrief / online academie in Learndash of in Wishlistmember / boekhoudprogramma Moneybird

Sales-/Landingspagina realiseren en koppelen met betalingssysteem

Support en onderhoud van jouw website en/of online academie/leeromgeving

en meer..

Visuals

visuals voor op jouw website m.b.v. Canva

visuals voor op jouw social mediakanalen; bijv. omslagfoto voor Facebook of voor een bericht op Instagram m.b.v. Canva

een standaardtemplate voor op jouw website

een kleine animatievideo voor jouw product/dienst

Werkwijze

Chantal houdt van een transparante en langdurige samenwerking met haar klanten. Bekijk haar werkproces.

1. Inventarisatie

Nadat je de offerte ondertekent hebt, ontvang je een uitgebreide vragenlijst m.b.t. de sfeer/structuur/inhoud voor de website. Ook wordt er een planning gemaakt en overleggen we wanneer je jouw website live wilt hebben.

4. Oplevering

Ik voer de laatste testen uit en zet de website live. Hierna ontvang jij een digitale handleiding, zodat je weet hoe je content kunt aanpassen/toevoegen.

2. Bouw website

Jij levert alle spullen aan; logo, huisstijl, foto's en teksten. Hierna ga ik aan de slag met het opzetten van een eerste opzet voor jouw website. Als het ontwerp gereed is, krijg jij een link naar een testomgeving en vanaf dat moment kun jij online meekijken. 

5. Service en onderhoud

Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om WordPress, het theme en de plugins regelmatig te updaten. Dit kun je zelf doen, maar je kunt ook een service- en onderhoudscontract afsluiten, zodat ik het voor je doe. 

3. Correctie en testen

Jij geeft feedback op het ontwerp. Ik pas het aan en voegt nieuwe content toe. Vervolgens komen er nog twee correctierondes. Samen realiseren we in gemiddeld 6 weken de digitale thuisbasis van jouw bedrijf.

Een sneakpeak naar een aantal van Chantal's creaties

Dwars Door Dongen

Chantal heeft voor het jaarlijks terugkerende event van A.T.V. Atledo deze website gemaakt. Na oplevering zorgt de club zelf voor het onderhoud en de door te voeren aanpassingen.

Chantal heeft voor deze loopbaancoach de website gemaakt. Na oplevering verzorgt zij ook het onderhoud en voert na overleg evt. aanpassingen door.

Regie Op Loopbaan
SPECIMEN

Chantal kan ook jouw online academie maken, zodat jij jouw kennis online kunt delen en daardoor een grote bereikt hebt om mensen te kunnen helpen. Dit is een voorbeeld van hoe jouw academie er uit zou kunnen zien. 

Visuals

Chantal kan voor jouw visuals maken die je op jouw website en/of social mediakanalen kunt gebruiken. Dit is een voorbeeld van hoe jouw visual er uit zou kunnen zien. 

SPECIMEN

Let's create something awesome together!

Over Chantal

Just No Worries! van Chantal van Mook bouwt en onderhoud sinds 2017 WordPress websites en online leeromgevingen/academies. Chantal creëert iets speciaals voor jou dat helpt om jouw bedrijf online te laten groeien. Chantal werkt nauw met haar klanten samen. Dit helpt haar om jou en jouw bedrijf beter te leren kennen, wat jouw zakelijke potentieel is, wie jouw bezoekers zijn en wat jouw doelstellingen zijn. Chantal streeft er naar om de beste oplossingen te zoeken die passen binnen jouw budget en bedrijf om jouw verwachtingen te overtreffen.

Chantal van Mook

Voor wie dit leuk vindt om te weten:

jaren ervaring in allround werkzaamheden waaronder webdesign
websites opgeleverd en/of (nog) in beheer voor content beheer en onderhoud
visuals gecreëerd en opgeleverd voor op social media en het web

Voor deze klanten heb ik mogen werken

Blog

whatsapp button
Whatsapp button op je website
Waarom ik zelf een back-up maak met Updraftplus
Waarom ik zelf een back-up maak met Updraftplus?
justnoworries webdesign
Wat is de connectie tussen SUITS en websites bouwen?
Hoe kun je mij bereiken?

Just No Worries!

E: chantal@justnoworries.nl

KvK: 58002189

BTW:NL001676472B78

Waarmee kan ik je allemaal helpen?

WordPress websites realisatie | Online academie/leeromgevingen realisatie | Visuals sociale media realisatie m.b.v. Canva | Technische koppelingen met Mailblue/Learndash/Moneybird/Wishlistmember | Adviesgesprek | Organisatie van bijeenkomsten, workshops en events