Wat een rare tijd hè?🤪

Normaal gesproken ben ik lekker thuis aan het werk. Zit ik lekker rustig te werken aan de keukentafel of op mijn eigen werkplek op zolder. En nu,…. nu is dat toch anders nu mijn vriend ook thuis werkt. Dus zit ik op mijn eigen werkplek te werken. Hij beneden en ik boven. Gezellig joh! 😉

Hoe ga jij om met deze situatie? Voor jou en je naasten zal het ook ineens aanpassen zijn. Ook de manier van werken is anders. Ineens moet je ‘iets’ online gaan doen. Je moet thuis blijven. Je kunt jouw huidige diensten niet meer zoals voorheen uitvoeren. Wat nu?

Zit je met je handen in het haar door deze Corona-crisis? Of ben je denk je juist NU in mogelijkheden? Er is namelijk zóveel mogelijk in de online-ondernemen wereld. Helaas maakt juist deze crisis nu zichtbaar dat dat steeds belangrijker wordt. 

Heb jij al een idee hoe je jouw (coach)gesprekken/-trainingen/workshops door kunt laten gaan? Denken jouw opdrachtgevers met je mee? Of jij juist met hen?

Ik schat in, dat jij als ondernemer ook op zoek gaat naar mogelijkheden net als ik en ik denk graag met jou mee, zodat jij ook omzet binnen krijgt.

Daarom heb ik iets bedacht.

Als je het fijn vindt om even samen te sparren over de mogelijkheden wel/niet via jouw website, dan bied ik je graag mijn Oploskoffie – Special Editon aan.

Deze virtuele oploskoffie is een online gesprek en is geheel op jouw bedrijf afgestemd. Ik geef je ideeën/advies en niet alle ideeën/advies hoef je uit te werken of uit te voeren uiteraard. Dat is geheel aan jou. Het zijn tenslotte ideeën of een advies. Ik kijk graag met je mee wat voor jou relevant is. Ik wil je dolgraag helpen.

Tijdelijk bied ik je deze Oploskoffie – Special Edition GRATIS aan.

Wil je graag op korte termijn met mij een kopje oploskoffie drinken? Plan dan snel je afspraak in via deze link: https://www.justnoworries.nl/oploskoffie-special.

Mijn intentie met deze actie is dat je duidelijkheid krijgt wat je de komende periode kunt doen om online omzet te genereren.

Wanneer drinken wij samen een kopje oploskoffie/-thee (wat jij wilt)?

Deze tijdelijk aanbieding is geldig tot 6 april 2020!

 

 

 

 

 

 

Ik help je met alle liefde en plezier! ♥

PS: ik heb de oploskoffie special edition verlengd tot 28 april a.s., waarbij je het eerste kwartiertje van mij krijgt. Je kunt hem boeken via deze link.

Laat een reactie achter