Gastblog voor Weblish

Wow! Ik heb een gastblog voor Weblish mogen schrijven. Dit had ik niet verwacht, maar voelde me wel zeer vereerd!

Waarom? Manuela had me gevraagd om een aantal tips met jullie te delen over hoe je een dipdag door komt. En laten we eerlijk zijn, hebben we allemaal wel eens een dipdag. We hebben namelijk niet altijd super veel zin. We hebben allemaal wel eens zo’n dag dat niets uit je vingers komt of zo’n dag dat je niet vooruit te branden bent. Of dat je als een berg tegen dingen op ziet van die to-do-list die nog af moet. Dus hierbij mijn tips hoe je zo’n dag door komt. Veel leesplezier en ik ben benieuwd hoe jij dat ervaart en/of wat jouw tips zijn! Laat je ze achter onder dit bericht? Thnx!

Een dag uit het leven van WebAssistant Chantal van Mook

Laat een reactie achter