MIJN FAVORIETE TOOLS

Omdat ik heel vaak de vraag krijg over welke tools heb ik nodig? Heb ik nu een speciale favorieten pagina gemaakt!

Allereerst wil ik je adviseren om je niet teveel te focussen op de techniek. Ja, je hebt tools nodig, maar uiteindelijk gaat het ook om je strategie, copywriting en aanbod om (meer) klanten te krijgen.

Zie hier een overzicht van mijn aanbevolen tools en resources. Het is een lijst van de software, services en andere handigheden die ik gebruik en aanbeveel voor het ontwikkelen van jouw website en (online) business. Ze krijgen niet voor niets een speciaal plekje op mijn website.

Met deze tools kun je veel processen automatiseren waardoor je een hoop tijd bespaart.

Sommige links op deze pagina zijn affiliate links. Dat betekent dat ik een bijdrage ontvang als iemand via mijn link een van de door mij aangeprezen tools/programma's aanschaft. Zie het als een bedankje omdat ik het product onder jouw aandacht heb gebracht. De producten op deze pagina staan hier omdat ik ze zelf gebruik en er van overtuigd ben dat het goede producten zijn. Ik promoot alleen iets als ik er ook in geloof. Ik vind het gewoon erg belangrijk dat het fundament van jouw website goed is. Zonder een goed fundament van jouw huis stort het in elkaar en dat geldt ook voor jouw website of online academie/leeromgeving.

WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. Al meer dan 60 miljoen mensen hebben ervoor gekozen om hun huis op het web met WordPress te bouwen.

Aanbevolen Website Hosting

Dit is mijn favoriete hosting service aanbieder die er momenteel op de markt is. Deze presteert goed en is betaalbaar. Ik ben hier zelf ook al jaren klant en ben zeer tevreden. Voor deze website maak ik gebruik van Vimexx, mijn domeinnaam staat ook geregistreerd bij Vimexx.

Handige Nederlandse hostingpartij voor WordPress websites. Voordelig en super service. Ik heb mijn website en domeinnaam ook bij hen ondergebracht. Je krijgt ook een SSL certificaat en gratis verhuisservice vanaf het Pluspakket.

Beste WordPress Page Builders

Hier zijn de Page Builders met een goede reputatie. Dit zijn de all round beste WordPress page builders op de markt. Momenteel gebruik ik zelf meestal Beaver Builder, maar ik heb de andere page builders ook gebruikt. Je kunt niet echt verkeerd kiezen, ze zijn allemaal goed.

Beaver Builder

Binnen WordPress zijn er verschillende pagebuilders verkrijgbaar. Bij de opkomst van de pagebuilders ben ik na uitvoerig onderzoek uit gekomen bij Beaver Builder. Tot grote tevredenheid mag ik wel zeggen. Beaver Builder is gebruiksvriendelijk, snel, flexibel en makkelijk. Er is een gratis versie verkrijgbaar in de WordPress respiratory.

Astro Pro

Als alternatief voor Beaver Builder ben ik ook erg tevreden over Astra Pro. Deze pagebuilder binnen WordPress is vergelijkbaar met Beaver Builder. Ook over deze pagebuilder ben ik tevredenheid kan ik wel zeggen. Er zijn veel overeenkomsten met Beaver Builder zoals gebruiksvriendelijk, snel, flexibel en makkelijk.

DIVI

Als alternatief voor Beaver Builder ben ik ook erg tevreden over DIVI. Deze pagebuilder binnen WordPress is vergelijkbaar met Beaver Builder. Ook over deze pagebuilder ben ik tevredenheid kan ik wel zeggen. Er zijn veel overeenkomsten met Beaver Builder zoals gebruiksvriendelijk, snel, flexibel en makkelijk.

Beste WordPress Page Builders Addons

Wil je graag jouw pagebuilder uitbreiden met extra opties om zo jouw website helemaal naar jouw hand te zetten dan is het zeker de moeite waard om een of meer van de onderstaande addons eens te bekijken. Ook weer zeer tevreden over deze twee!

PowerPack for BeaverBuilder

Uitbreiding op BeaverBuilder, waaronder ook ready to use templates.

Ultimated Addons for BeaverBuilder

Uitbreiding op BeaverBuilder waaronder ook ready to use templates

 

Diverse tools

Wil je graag jouw pagebuilder uitbreiden met extra opties om zo jouw website helemaal naar jouw hand te zetten dan is het zeker de moeite waard om een of meer van de onderstaande addons eens te bekijken. Ook weer zeer tevreden over deze twee!

Mailblue

Mailblue

Mailblue is een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarmee je automatische e-mails kunt versturen. Je stuurt de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste persoon. Zo wordt de kans een stuk groter dat je klanten uit je mailinglijst haalt.

Mollie

Mollie

Mollie is een must als je online betalingen wilt ontvangen. Ondersteunt alle bekende betaalmethodes, makkelijk in gebruik en voordelige tarieven. Je betaalt alleen voor geslaagde transacties.

Cartflows

Cartflows

Wil je snel een een afrekenpagina in elkaar zetten? Cartflows pagina's (van afrekenpagina tot bedanktpagina) zijn geoptimaliseerd voor conversie. Je kunt kassakoopjes en One Click Upsells toevoegen en kiezen uit verschillende templates. Via Mollie of Zapier kun je dit systeem aan andere systemen koppelen (zoals Mailblue). Alles is volledig in het Nederlands.

Calendly

Wil je automatisch afspraken laten inplannen in je agenda zodat je niet steeds heen en weer hoeft te mailen? In Calendly kun je zelf instellen wanneer iemand een afspraak kan inplannen en je kunt je agenda koppelen. Mensen kunnen vervolgens zelf een datum en tijdstip kiezen. Je kunt prima uit de voeten met de gratis versie.

WP Amelia

WPAmelia

Wil je automatisch afspraken laten inplannen in je agenda zodat je niet steeds heen en weer hoeft te mailen? In WPAmelia kun je zelf instellen wanneer iemand een afspraak kan inplannen en je kunt je agenda koppelen. Mensen kunnen vervolgens zelf een datum en tijdstip kiezen. Heb je meerdere mensen in dienst waarmee een afspraak gemaakt kan worden? Geen probleem. Je kunt legio events aanmaken en medewerkers. Ideaal!

Plug&Play

Plug&Play

Wil je snel een afrekenpagina in elkaar zetten? Plug&Pay pagina's zijn geoptimaliseerd voor conversie. Je kunt kassakoopjes en One Click Upsells toevoegen en kiezen uit verschillende templates. Via Zapier kun je dit systeem aan andere systemen koppelen (zoals Mailblue). Alles is volledig in het Nederlands.

Canva

Canva gebruik ik om van alles te ontwerpen. Denk aan werkboeken, logo's, kaartjes, checklists, e-books, advertenties, social media posts. Letterlijk alles kun je hiermee ontwerpen. Er zijn allerlei templates beschikbaar.

hotjar

Hotjar

Met deze tool kun je een opname maken van je websitebezoekers. Je ziet dan precies hoe ze jouw website bekijken en waar ze afhaken. Hiermee kun je jouw website optimaliseren zodat meer websitebezoekers klanten worden.

Tidio:

Hiermee kun je een live chat op je website plaatsen. Kun je even niet reageren? Dan kun je een automatisch bericht laten sturen en kunnen mensen hun e-mailadres of telefoonnummer achterlaten zodat je later alsnog contact kunt opnemen. Dit heeft mij al veel extra klanten opgeleverd.

Aanbevolen trainingen

Heb jij moeite om de juiste content te schrijven op social mediakanalen? Dan raad ik je de 3Fase formule van Femke Hertog aan. Met behulp van deze formule die zij jou tijdens de Content Creatie Maand leert, maak jij van jouw kijkers, volgers en van jouw volgers, klanten. Je leert wanneer je welke content je wanneer in kunt/moet zetten en op welke kanalen je het beste wat en wanneer kunt plaatsen. Ik geloof dat er een strategie voor nodig is die jouw klanten oplevert en vaak heb je een blinde vlek wanneer het gaat om jouw eigen bedrijf en dus het schrijven van je eigen content. Leer hoe je deze 3Fase Formule je helemaal eigen kunt maken, zodat het gaat werken voor jouw bedrijf. En het mooie is......

Ik mag jou een KORTING geven van € 100,=, dus dat is mooi meegenomen. Via deze link kun je de volgende ronde weer meedoen met korting.

CREËER IN 4 WEKEN DE JUISTE CONTENT VOOR EEN MOEITELOZE STROOM AAN NIEUWE KLANTEN.

Ga je starten als VA en wil je gewoon lekker aan de slag? Dan is de Virtual Assistant Toolkit voor jou. Het bevat alle officiële documenten die je nodig hebt om met je bedrijf van start te gaan. Denk aan: een overeenkomst voor klanten (Nederlands & Engels) en algemene voorwaarden. In alle documenten wordt precies uitgelegd wat je dient aan te passen en als je vragen hebt, kun je contact met Daniëlle. Ook ontvang je de AVG WordPress Plugin om je te helpen je website AVG compliant te maken.

De download bevat de volgende documenten:

 • Template algemene voorwaarden virtual assistant
 • Template samenwerkingsovereenkomst opdrachtgever
 • Template verwerkersovereenkomst
 • Template e-mail disclaimer
 • Template website cookiebeleid
 • Template website disclaimer
 • Template website privacy policy
 • Ultimate AVG (GDPR) Compliance Toolkit (WordPress Plugin)

Engelse documenten:

 • Template samenwerkingsovereenkomst klanten (Engels)
 • Template e-mail disclaimer (Engels)
 • Template website disclaimer (Engels)
 • Template non-disclosure agreement (Engels)

Er zijn soms leuke kortingacties, zoals met Black Friday bijvoorbeeld. Houd mijn socials dus in de gaten voor de acties.

Via deze link kun je het VA Toolkitpakket  aanschaffen via de pagina Download.

ALLE JURIDISCHE DOCUMENTEN DIE JE NODIG HEBT VOOR JOUW
VA-BEDRIJF

Als het om financiën gaat, wil je dan het liefste wegrennen? Al die cijfertjes… Is het in jouw hoofd alleen maar chaos wat dat betreft? En wil je liever gewoon ondernemen? Zomaar uitbesteden is geen optie, als ondernemer moet je toch weten hoe het zit. Hilde helpt je om orde in die chaos te brengen. Ze laat je inzien dat het financiële gedeelte helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en dat het zelfs leuk kan zijn als je weet hoe je winst-doelen kunt stellen voor jezelf. Bovendien helpt ze je om jouw producten helder te krijgen en leer je veel over de acties die je kunt inzetten om jouw doelen ook echt te behalen. De coaching van Hilde is persoonlijk en lekker to the point. Ik kan iedere onderneemster aanrader om lid te worden van de Money Club, want die zekerheid over je cijfers helpt je echt om verder te kunnen groeien met je business!

Ze gaat aan de slag met alle financiële zaken die jij als onderneemster moet weten. Prijs, verdienmodellen, omzet, kosten, investeringen, geldblokkades en winst….het komt allemaal aan bod.

Via deze link kun je het programma aanschaffen. Om korting te krijgen die je in het vakje "Kortingsbon" mijn voornaam (=Chantal) te vermelden.

BINNENKORT MEER!

img-7