MIJN FAVORIETE TOOLS

Zie hier het overzicht van mijn aanbevolen tools en resources. Het is een lijst van de software, services en andere handigheden die ik gebruik en aanbeveel voor het ontwikkelen van jouw website en (online) business.

Sommige links op deze pagina zijn affiliate links. Dat betekent dat ik een bijdrage ontvang als iemand via mijn link een van de door mij aangeprezen tools/programma's aanschaft. Zie het als een bedankje omdat ik het product onder jouw aandacht heb gebracht. De producten op deze pagina staan hier omdat ik ze zelf gebruik en er van overtuigd ben dat het goede producten zijn. Ik promoot alleen iets als ik er ook in geloof. Ik vind het gewoon erg belangrijk dat het fundament van jouw website goed is. Zonder een goed fundament van jouw huis stort het in elkaar en dat geldt ook voor jouw website of online academie/leeromgeving.

WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. Al meer dan 60 miljoen mensen hebben ervoor gekozen om hun huis op het web met WordPress te bouwen.

Aanbevolen Website Hosting

Dit is mijn favoriete hosting service aanbieder die er momenteel op de markt is. Deze presteert goed en is betaalbaar. Ik ben hier zelf ook al jaren klant en ben zeer tevreden. Voor deze website maak ik gebruik van Vimexx, mijn domeinnaam staat ook geregistreerd bij Vimexx.

Handige Nederlandse hostingpartij voor WordPress websites. Voordelig en super service. Ik heb mijn website en domeinnaam ook bij hen ondergebracht. Je krijgt ook een SSL certificaat en gratis verhuisservice vanaf het Pluspakket.

Beste WordPress Page Builders

Hier zijn de Page Builders met een goede reputatie. Dit zijn de all round beste WordPress page builders op de markt. Momenteel gebruik ik zelf meestal Beaver Builder, maar ik heb de andere page builders ook gebruikt. Je kunt niet echt verkeerd kiezen, ze zijn allemaal goed.

Binnen WordPress zijn er verschillende pagebuilders verkrijgbaar. Bij de opkomst van de pagebuilders ben ik na uitvoerig onderzoek uit gekomen bij Beaver Builder. Tot grote tevredenheid mag ik wel zeggen. Beaver Builder is gebruiksvriendelijk, snel, flexibel en makkelijk. Er is een gratis versie verkrijgbaar in de WordPress respiratory.

Als alternatief voor Beaver Builder ben ik ook erg tevreden over Astra Pro. Deze pagebuilder binnen WordPress is vergelijkbaar met Beaver Builder. Ook over deze pagebuilder ben ik tevredenheid kan ik wel zeggen. Er zijn veel overeenkomsten met Beaver Builder zoals gebruiksvriendelijk, snel, flexibel en makkelijk.

Als alternatief voor Beaver Builder ben ik ook erg tevreden over DIVI. Deze pagebuilder binnen WordPress is vergelijkbaar met Beaver Builder. Ook over deze pagebuilder ben ik tevredenheid kan ik wel zeggen. Er zijn veel overeenkomsten met Beaver Builder zoals gebruiksvriendelijk, snel, flexibel en makkelijk.

Beste WordPress Page Builders Addons

Wil je graag jouw pagebuilder uitbreiden met extra opties om zo jouw website helemaal naar jouw hand te zetten dan is het zeker de moeite waard om een of meer van de onderstaande addons eens te bekijken. Ook weer zeer tevreden over deze twee!

PowerPack for BeaverBuilder

Uitbreiding op BeaverBuilder, waaronder ook ready to use templates.

Ultimated Addons for BeaverBuilder

Uitbreiding op BeaverBuilder waaronder ook ready to use templates

 

Aanbevolen trainingen

Als je kennisondernemer, coach of trainer bent en je start net dan is het raadzaam om jouw e-maillijst te laten groeien met mailadressen, zodat je mensen die jouw volgen op de hoogte kunt houden van wat je doet en aanbiedt. Vaak is een gratis weggever een eerste stap om kennis met jou en jouw product/dienst te maken. Hier zit een strategie achter en dat is belangrijk om te weten. Ik geloof hierin en vandaar dat ik jouw deze Flow Bootcamp Weggevers aanraad om te volgen. En ..........ik mag jou € 50 KORTING geven als je je via mijn website aanmeldt. Hoe gaaf is dat!?

We helpen je iedere dag met de strategie én techniek zodat jouw weggever na 9 dagen echt online staat!

Heb jij moeite om de juiste content te schrijven op social mediakanalen? Dan raad ik je de 3Fase formule van Femke Hertog aan. Met behulp van deze formule die zij jou tijdens de Content Creatie Maand leert, maak jij van jouw kijkers, volgers en van jouw volgers, klanten. Je leert wanneer je welke content je wanneer in kunt/moet zetten en op welke kanalen je het beste wat en wanneer kunt plaatsen. Ik geloof dat er een strategie voor nodig is die jouw klanten oplevert en vaak heb je een blinde vlek wanneer het gaat om jouw eigen bedrijf en dus het schrijven van je eigen content. Leer hoe je deze 3Fase Formule je helemaal eigen kunt maken, zodat het gaat werken voor jouw bedrijf. En het mooie is......

Ik mag jou een KORTING geven van € 100,=, dus dat is mooi meegenomen. Via deze link kun je de volgende ronde weer meedoen met korting.

CREËER IN 4 WEKEN DE JUISTE CONTENT VOOR EEN MOEITELOZE STROOM AAN NIEUWE KLANTEN.

BINNENKORT MEER!

img-7