Dolgelukkig met mijn nieuwe muis

Dolgelukkig met mijn nieuwe muis

Ohh… ik ben helemaal gelukkig met m’n nieuw muis!! Je weet wel die ene waarmee je kunt werken aan je computer/laptop! Jerry, had ik dit weekend al live gezien. Ik ben er niet bang voor, maar ik vind ze wel vies. Ik hoef ze niet zo nodig in mijn buurt te hebben. Maar goed……

Ik ben echt helemaal in mijn nopjes. Waarom?

1) Hij past helemaal bij mijn logo (nou ja, de kleur is niet helemaal hetzelfde, maar ja, hij is wel PAARS!!!!).

Én 2) Hij was maar € 8!!! Ja, gelooft het niet hé! Nou, die verkoper ook niet. Hij ging even voor mij de prijs checken. Blijkt ie van € 50 naar € 8 afgeprijst te zijn. ‘MEENEMEN!’ was het eerste wat ik dacht! Die verkoper dacht precies hetzelfde en zei meteen: ‘Als ik u was, zou ik hem meteen meenemen, want dat komt niet zo snel meer voor! Zeker niet bij dat merk. Ik betwijfel zelfs of het wel goed in de computer staat.” Bij de kassa aangekomen, bleek het geen grap te zijn. Is dat even geluk hebben!! Een draadloze muis voor € 8!!! Woehoee!!! Niet te geloven!

Hij lag daar gewoon onderin het schap. Ik vond alleen de kleur mooi, want ja, ik ben nu eenmaal dol op paars. Het is mijn favo kleur! Er zit verder niets achter. Kei tof dat ik nu eindelijk een paarse muis tegenkom.

Én……hij is nog draadloos ook! Dat was ook één van de redenen waarom ik op zoek was naar een nieuwe muis voor mijn laptop. Ik was die draad zoooooo beu! Helemaal niet handig; zeker niet als je op verschillende locaties werkt, want dat is het voor-/nadeel als je als virtueel assistent werkt. Je bent locatie-onafhankelijk, dus dan werk ik het liefst met zo min mogelijk draad om mijn laptop heen. Qua stroom kun je niet altijd anders, maar met een computermuis wel. Het werken met de muis op het toetsenbord vind ik niet prettig, dus zit je al snel aan een muis vast, maar nu is ie dus DRAADLOOS en …….PAARS!!!! Niks vast, maar wel super fijn werken!!
Hij hoeft van mij niet allerlei knopjes en snufjes te hebben, als ie maar lekker in de hand ligt en kan scrollen. Dat is het belangrijkste, voor mij dan.

virtueel assistent

Het enige waar ik nu nog op zit te wachten is een paarse laptop. Maar ja, wie het kleine niet eert, is het grote ook niet weerd. Toch!?! Dus ben ik zo blij als een kind met mijn Paarse Draadloze muis. En Jerry de muis? Die heb ik gelukkig niet meer gezien hihi.

Kun jij ook zo blij worden van kleine dingen? Laat het me onder aan deze blog weten!

Laat een reactie achter