Case Studies

thema2 IG

Dit is wat ik deed:

Ik werkte samen met de eigenaar van dit startende kleine bedrijf aan het maken en bouwen van de website van zijn bedrijf. Na het bespreken over de vereisten, adviseerde ik, gaf tips en bouwde ik de site, inclusief het aanpassen van afbeeldingen, technische implementatie, ontwerp en adviseerde ik hem bij het kiezen van de juiste hostingpartij. Het project werd op tijd en conform afspraak afgerond.

Dit is wat ze zeiden:

"Dankbaar en trots. Deze 2 woorden heb ik als ik naar de samenwerking met Chantal kijk. Dankbaar voor de wijze waarop Chantal vormt heeft gegeven aan mijn website. In alle gesprekken stelde Chantal zich open op, luisterde heel goed naar mijn wensen en vertaalde die op de website. Maar ze luisterde niet alleen ze heeft mij ook hele goede tips gegeven. Trots ben ik op het eindresultaat; een website die weergeeft waar ik met mijn bedrijf voor wil staan en die helder, rustig, overzichtelijk en gemakkelijk werkbaar is. Neem gerust een kijkje op www.regieoploopbaan.nl en oordeel zelf. Bij Chantal is een afspraak een afspraak. Ze komt dit altijd na. Ze is accuraat en doortastend. Maar als mens ook zeer toegankelijk, vriendelijk, sociaal en heeft humor. Bedankt Chantal voor je inzet."

Ben Barendse
Eigenaar, Regie Op Loopbaan

Dit is wat ik deed:

Ik werkte samen met de eigenaar van een klein bedrijf aan het opmaken van visuals/grahics voor haar social mediakanalen. Na het bespreken over de vereisten, adviseerde ik en maakte ik de visuals/graphics op in Canva na het aanleveren van de foto's en teksten door de klant. De visuals werden op tijd en volgens afspraak afgerond.

Dit is wat ze zeiden:

"Snelle actie van Chantal om voor mij weer een visual te maken. Dit keer een post voor de aankondiging van een open huis van één van  de woningen die te koop staan bij HUIS31. Snel en geheel naar wens in een eerder opgemaakte stijl uitgevoerd.

Ik kan het van harte aanbevelen om je visuals door Chantal te laten verzorgen. Zij maakt de visual naar wens en je plaatst deze vervolgens op je eigen instagram en/of facebook account".

Antje Breeuwsma
Eigenaar, HUIS31

Dit is wat ik deed:

Ik werkte samen met de eigenaar van een klein bedrijf bij de taken die zij aan mij uitbesteedde. Dit varieerde van het klaarzetten van de basis voor een website of leeromgeving qua thema en plugins tot het doorvoeren van aanpassingen en het vullen van de aangeleverde inhoud voor website of online academie. Daarbij bewerkte ik ook de aangeleverde afbeeldingen/foto's qua grootte en maakte favicons. De werkzaamheden werden op tijd, binnen de afgesproken uren en volgens afspraak afgerond.

Dit is wat ze zochten:

"Door de groei van mijn bedrijf kan ik niet meer alles alleen.

Wie zou mij willen helpen bij technische klussen die ik voor mijn klanten doe. Bij de meeste klanten gaat het om aanpassingen/onderhoud/vullen van leeromgeving, maar ik heb ook nog wat klanten waar ik (ook) de websites nog aanpas en bijhoud.

De websites zijn allemaal WordPress websites met verschillende thema's, leeromgeving zijn vaak op basis van Learndash.

Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

  • websites updaten
  • kleine aanpassingen aan websites
  • pagina's aanpassen in leeromgevingen
  • nieuwe leeromgevingen testen
  • de basis klaarzetten van een leeromgeving qua thema en plug-ins

Net wat er op mijn pad komt en het zullen eerst vooral verschillende kleine klussen zijn".

Jenny Lenting
Eigenaar, Sterker Online

Dit is wat ik deed:

Ik werkte samen met de eigenaren van dit kleine bedrijf aan het maken en bouwen van de vernieuwde website van hun bedrijf. Na het bespreken over de vereisten, adviseerde ik, gaf tips en bouwde ik de vernieuwde site, inclusief het aanpassen van afbeeldingen, technische implementatie, ontwerp en adviseerde ik hen bij het kiezen van de juiste hostingpartij. Het project werd op tijd en conform afspraak afgerond.

Dit is wat ze zochten:

De oude webbouwer en -beheerder had aangegeven dat hij zich op iets anders gingen focussen en dat hun website niet meer door hem onderhouden en beheerd kon worden. Om die reden vroegen ze aan mij of ik dat wilde doen. Ik heb hen voorheen met andere VA-werkzaamheden geholpen en ze wisten dat ik ook websites deed. Na wat onderzoek bleek dat die website een custommade website was. Daarmee bedoel ik dat hij helemaal in codes was opgebouwd/opgemaakt. Aangezien ik daar niet al te veel kaas van heb gegeten, heb ik - in overleg met hen - een nieuwe website gebouwd in WordPress. Omdat de site dan toch opnieuw gebouwd moest worden, hebben we ook meteen de look & feel vernieuwd meer passend bij hun logo.

Miguel en Annet da Silva
Eigenaren, MDS Express Koeriers VOF

"Chantal heeft mij als startende ondernemer goed geholpen met het vormgeven van mijn website en daarin advies gegeven. Haar advies is helder, reëel en to the point. Ze kan zich heel goed afstemmen op wat jij voor ogen hebt en daarin adviezen geven. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren, transparant, open en afgestemd. Chantal heeft zich zelfs verdiept in Wix, waar ze eigenlijk niet mee werkt om mij te helpen en zelf er ook wat van op te steken. Ik ben erg tevreden met het resultaat. 

Kortom, Chantal is voor mij een betrouwbare, sociale, hardwerkende partner  waar ik zo mijn opdracht aan uitbesteed." 

Daniëlle van der Gouw - Helder Zijn

“Kundig, gaat voor het resultaat. Chantal heeft de website van de atletiekclub opnieuw opgezet. Goede indeling, de juiste links. Professionele inzet voor een mooi resultaat. Ze inventariseert, vraagt naar eerdere motivaties, bouwt en verbouwt om het goede doel te bereiken." 

Toon Trommelen - A.T.V. Atledo

cirkels jnw 2023 3-removebg-preview